Algemene Voorwaarden

Deze zijn van toepassing op alle leveringen door Si Sjo

 

Verzending en Levering


Na ontvangst van je bestelling verzendt Si Sjo deze altijd binnen 3 werkdagen, maar meestal binnen 48 uur. Kosten voor verzending zijn voor de klant, tenzij anders aangegeven. 

 

Bestellen en Betalen


Met het plaatsen van een bestelling en akkoord gaan met de betaling gaat de klant een betaalverplichting aan met Si Sjo. De verzendkosten zijn werkelijke kosten van brievenbuspost of pakketpost.

Retourneren


Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet, neemt u dan,met opgaaf van reden,direct contact op met Si Sjo. U kunt, na overleg, en indien het betreffende product ongebruikt is,binnen een termijn van 14 dagen ruilen of retour zenden. Artikelen die op verzoek van de klant gemaakt of veranderd zijn,kunnen niet geretourneerd worden. 

u ontvangt instructies voor de retourzending per mail.
Als deze instructies in acht worden genomen en het artikel verkeert in goede, originele staat, dan wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggeboekt. Kosten voor de retourzending zelf zijn voor de klant. 


Si Sjo behoudt altijd het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te vergoeden wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van de retourzending is beschadigd.Si Sjo heeft ten alle tijden het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn teruggestuurd.

 

Klachten


bij een klacht over een product van Si Sjo kunt u deze per mail en voorzien van beeldmateriaal en een duidelijke beschrijving indienen. Si Sjo neemt dan contact met u op. In overleg wordt bepaald welke oplossing we overeen kunnen komen.

 

Si Sjo zorgt er voor in dat de geleverde producten voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormt de kleur, omdat die onderhevig is aan persoonlijke instellingen van beeldschermen van devices. 

 

Annuleren 


U kunt een bestelling ( of een deel daarvan)zonder opgaaf van reden na betaling en voor verzending annuleren. Het aankoopbedrag wordt minus de administratie- en transactiekosten (2,95) binnen 5 dagen terugbetaald. Eventueel gemaakte betaalkosten worden niet teruggeboekt. 

 

Overmacht
Si Sjo is niet verplicht tot het nakomen van enige afspraak met de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan bedrijfsstoringen bij Si Sjo en transportproblemen bij postbedrijven aan wie zendingen toevertrouwd zijn. Si Sjo is ten alle tijd niet verantwoordelijk te houden voor verlies of beschadigingen van geleverde producten, die tijdens het transport door het postbedrijf plaats gevonden hebben.

 

Privacy


Si Sjo gebruikt klantgegevens alleen maar voor van het verwerken van de bestellingen, en zal deze gegevens nooit aan derden verstrekken.